“ROSES-SMART”

APP ROSES

Nova aplicació per a la gestió de serveis a Roses

 

L’Ajuntament de Roses ha posat en marxa l’aplicació mòbil anomenada “Roses-Smart”

 

Aquesta eina de comunicació té l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels rosincs i rosinques. També però, la dels seus visitants. La seva funció es basa a facilitar l’accés a serveis i continguts d’interès general d’una manera àgil, personalitzada i geolocalitzada.


Des de l’Ajuntament de Roses es considera com a una iniciativa que promou la col·laboració i la participació per part de la ciutadania i s’inclou al concepte de ciutat intel·ligent.

 

Una de l’avantatge que presenta l’ús d’aquesta aplicació és que no només estem assabentats de les notícies, activitats culturals o tenir accés immediat a telèfons d’interès i d’emergència, sinó també es destaca el seu caràcter bidireccional.
Ens permet la interacció entre ciutadans per a construir un model de gestió col·laboratiu i participatiu. Els usuaris podran fer aquesta interacció per diferents vies d’accés; des de utilitzar la bústia de comunicats fins a utilitzar les notificacions anomenades push. Aquestes són les que permeten emetre avisos sobre emergències o aspectes d’interès a la resta de la població d’una manera immediata.

 

L’alcaldessa de Roses, per la seva part, ha destacat “el salt qualitatiu i el compromís que representa per part de l’Ajuntament l’aposta per aquest nou sistema informatiu i de gestió, el qual requerirà processos molt àgils i una comunicació efectiva i continuada amb els ciutadans”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*