Carnaval de Roses 2020

Inscripcions Obertes Carnaval 2020

El Carnaval de Roses 2020 és una de les festes més esperades de l’any. Aquesta festivitat és famosa i atreu una gran quantitat de visitants en molts indrets de la Costa Brava, però no hi ha cap dubte que el Carnaval de Roses cobra especial rellevància.

Per fi arriba el carnaval 2020!

El carnaval de Roses tindrà lloc aquest any del 20 al 24 de febrer i cada vegada són més els que s’uneixen a aquesta celebració perquè són dies de gresca i diversió.

La benvinguda al rei del Carnaval

carnestoltes rosesL’inici del carnaval no serà fins al 20 de febrer a la nit, a les 22.00 hores a la plaça Catalunya de Roses. Al costat de la banda sonora i popular de Roses s’iniciarà una petita desfilada fins a la plaça Frederic Rahola en la qual es donarà la benvinguda al seu Majestat, el Rei del Carnestoltes.

Desfilada de carrosses i festa a Roses

Les carrosses no desfilaran fins a la nit de divendres 21. És bonic i curiós de veure perquè totes les colles participants tenen un nombre assignat a l’Avinguda de Rhode i abans de començar la passada / desfilada ja tenen la música a tot volum i coreografia més que apresa. Més tard, comença la passada i és fàcil de reconèixer per la seva gran desfilada de color i alegria a l’inundar el carrer principal de Roses enfront de la mar. A l’acabar, el ball està assegurat en el Pavelló Municipal de Roses per als nens ia la plaça Rahola per als adults.

carroza roses

La desfilada infantil de Roses es celebra el dissabte 22 a les 16 hores. Aquest és la desfilada en què els nens participen amb els adults i tots dos tornen a omplir l’Avinguda de Rhode de color, alegria i diversió.

La passada de diumenge no és per als que van sortir la nit anterior. A les 12 totes les carrosses comencen de nou la desfilada a l’avinguda de Rhode. Aquest mateix dia a les 19.15 h es proclamarà el Rei i la Reina de la gent gran de l’Carnestoltes 2021 a la plaça Sant Pere de Roses.

Dilluns 24 se celebra la coneguda com “Arrossada popular” en què tots els grups de carnaval s’uneixen per gaudir d’un arròs caldós preparat pels pescadors de Roses. S’haurà de comprar tiquet anticipat per degustar-i el menjar es farà al pavelló municipal d’esports de Roses.

La crema del carnestoltes

Encara que són molts els que viurien eternament en un carnaval aquest té la seva fi amb el mas fúnebre de l’enterrament de la sardina. En aquest acte el ninot (El Carnestoltes) serà cremat i es donarà per finalitzat el Carnaval 2020.

Recordeu, per a tots aquells que vingueu a Roses durant els dies de Carnaval que els accessos a el poble seran més difícils o fins i tot es poden restringir en horari de desfilada de carrosses.

Allotjament a Roses

Si finalment el teu tampoc vols perdre’t el carnaval de Roses 2020, recorda que a www.costagirona.com podràs trobar un apartament o casa de lloguer per a la vostra estada a Roses. Assegura’t d’escollir aquell apartament amb vistes a l’Avinguda de Rhode per tenir un primer pla de la desfilada.

Roses, durant els dies de carnaval, es banya de festa, alegria i diversió per a totes les edats.

Ens us ho podeu perdre! Us esperem a la Costa Brava!

 

Link a l’agenda de Roses amb els itineraris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*