3ª Ruta de les Tapes Roses

Ruta De Les Tapes Roses

A l’Alt Empordà sempre estem de celebració. Per tercer any consecutiu, s’inaugura la Ruta de les Tapes Roses 2019, del 29 de març fins al 7 d’abril.

La campanya gastronòmica engloba més de 50 petits comerços, entre ells, restaurants, bars, cellers i pastisseries units a aquesta activitat culinària per l’Ajuntament de Roses. La passada Ruta de les Tapes 2018 va tancar amb un total de 145.000 tapes servides.

La Ruta de Tapes

pasta de full

Gaudeix d’unes bones tapes a Roses

Aquests petits comerços preparen una tapa especial per a la setmana, fora de carta, i ofereixen una copa de vi negre o blanc o aigua per 2,5€.

No dubtis en venir a Roses per a gaudir d’una experiència culinària cada vegada més arrelada en el poble i que, en cada nova edició, acull un número major de visitants. Pots perdre’t entre els carrers del poble, descobrint nous restaurants i locals de restauració on trobaràs unes tapes delicioses y originals. Passa un cap de setmana diferent i especial en un entorn inmillorable!

Per a saber més sobre les tapes que es presenten aquest any al concurs, pots seguir en Xarxes Socials totes les fotografies que comparteixen el hastag #RutaDeTapesRoses en les quals podràs començar a delectar el teu paladar.

tapa xampinyons

I per a gaudir aquesta Ruta de Tapes a Roses, recorda que a Costa Girona trobaràs un ampli rang de preus i allotjaments a partir de 25€ la nit. Des d’apartaments molt assequibles per a una escapada low cost a cases amb piscina i jardí amb vista increïbles.

Fes click en el següent enllaç per a triar l’opció que més s’ajusti a les teves necessitats. Estàs a només un pas de fer realitat aquesta aventura en el Empordà! www.costagirona.com

No oblidis seguir-nos en la nostra pàgina de Facebook i obtenir informació actualitzada sobre les pròximes notícies i concursos. Sortegem estades gratuïtes en apartaments de Costa Girona en el nostre Facebook!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*