El Castell de la Trinitat de Roses

Far De La Poncella

Hem començat l’any 2019 amb un temps espectacular a la Costa Brava. Aquest cop us proposem una visita al Castell de la Trinitat, un indret cultural i històric de Roses, Girona.

A prop del far i sobre la punta de la Poncella trobem el Castell de la Trinitat. Amb panoràmica a tot el Golf de Roses i a 60 metres sobre el nivell del mar. Gaudeix de les seves vistes i de la història que amaga aquest petit racó del món.

La història del Castell de la Trinitat

El seu origen resideix en l’any 1508. Any en el qual es va construir una petita església encomanada per l’emperador Carlos I i projectada pel Capità General d’Artilleria Luís Pizaño. Però, anys més tard, l’església va ser derruïda.

Des de l’any 1988 és considerada Bé d’Interès Cultural i en els últims anys s’han fet restauracions de les instal·lacions a causa del seu deteriorament amb el pas del temps.

Una bona activitat per a realitzar a Roses amb els més petits de la casa o amb amics és anar al Castell de la Trinitat. Gaudeix de les visites guiades que es realitzen cada dissabte i diumenge per només 5 euros.

Allotjaments a la Costa Brava

Coneixes Costa Girona? És el nostre portal web especialitzat en allotjaments de curta estança a la Costa Brava. Així que si vols gaudir d’un cap de setmana a Roses i allotjar-te a prop del Castell de la Trinitat o de qualsevol dels altres impresionants indrets que envolten la Costa Brava, no dubtis en consultar la nostra oferta al nostre lloc web.

Agi Bella Panoràmica i Agi Blau Mar són dos dels nostres apartaments disponibles per passar un bon cap de semana aprop del Castell de la Trinitat. A més, des dels nostres apartaments, tindràs les mateixes vistes que des del Castell!

allotjaments a la costa brava

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*