Festa Major de Roses

Festa Major De Roses

Com cada agost, arriba la festa de la vila de Roses o com és coneguda a la zona, la Festa Major de Roses!

“¡Barraques i Festa Major de Roses!”

Unes vacances d’estiu deixen de ser perfectes si no assisteixes a una de les seves festes de poble. Festes on els habitants de l’pobles aprofiten per gaudir també de l’estiu, i no només els turistes.

Aquests dies passen a ser un extra per als turistes i una alenada d’aire fresc per als habitants, en aquest cas, de Roses. El poble es transforma durant 5 dies en activitats a l’aire lliure i molta diversió de forma gratuïta.

Aquest any, entre els diferents concerts de Barraques, destaquen grans grups com La Pegatina, Aspencat o Celtas Cortos.

A continuació, us deixem el cartell on podreu trobar tots els concerts que es fan a les barraques, situades a l’entrada de la vila (antic càmping badia) i seguidament un enllaç on podreu trobar totes les activitats que realitza l’Ajuntament de Roses.

Activitats de la Festa Major de Roses: http://bit.ly/2u4g0FS

Cartell Festa Major de Roses

Festa Major de Roses

Visitar Roses durant la seva Festa Major és una molt bona opció per conèixer el poble i envoltar-se de l’ambient festiu que marca aquests dies. Per gaudir d’unes bones vacances i conèixer la cultura de la Costa Brava, recorda que a Costa Girona trobaràs un ampli rang de preus i allotjaments a partir de 24 € la nit. No dubtis a venir a passar aquests dies a Roses i gaudir de les Festes Majors d’una manera única i excepcional.

A Costa Girona trobaràs des d’apartaments molt assequibles per a una escapada low cost a cases amb piscina i jardí amb vistes increïbles. Premi el següent enllaç per escollir l’opció que més s’ajusti a les teves necessitats. Estàs a només un pas de fer realitat aquesta aventura a l’Empordà! www.costagirona.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*