Carnestoltes de Roses 2017

Carnaval Center Top 700×400 (1)

El Carnestoltes de Roses 2017 és molt a la vora!

Encara continues planejant on anar a veure els carnestoltes aquest any? Perquè no surtis d’aquest post que el Carnestoltes de Roses et fascinarà!

Roses és un poble molt conegut per les seves platges i cales en les quals gaudir uns dies de descans a l’estiu, però, i a l’hivern?

carnestoltes 2017

El Carnestoltes de Roses, una de les festes més importants de l’any

El Carnestoltes de Roses 2017 és la festa popular que més uneix als habitants de Roses. Això és pel fet que durant l’època de l’any en què tothom gaudeix d’aquest magnífic poble, a l’estiu, aquests treballen de sol a sol per a fer una bona temporada laboral.

Per això aquesta festa significa molt per a la gent de Roses i fa que, petits i grans, es posin l’antifaç i una bona disfressa per a gaudir de les 4 dies de festa.

Durant aquests dies se celebren fins a 3 passades on disfresses i carrosses circulen per l’Avinguda de Rhode, al costat de la platja, al ritme de la música.

carrosses roses

Font de la imatge: Ajuntament de Roses

Encara que estiguem en l’època que fa més fred, nois i noies, dones i homes, no dubten a anar en pantalons curts o faldilla i lluir els vestits com cal!

Finalment, però no menys important, s’ha de destacar la importància que li donen les autoritats a la seguretat i males praxis que es fan en dates tan assenyalades, creant campanyes de conscienciació per als més joves amb campanyes com Per Carnestoltes no tot s’hi val.

joves per carnaval

Font de la imatge: Ajuntament de Roses

Allotjament a Roses

I per a gaudir de la Costa Brava, a Costa Girona trobaràs un ampli rang de preus i allotjaments a partir de 28€ la nit. Des d’apartaments molt assequibles per a una escapada low cost a cases amb piscina i jardí amb vista increïbles.

Fes click en el següent enllaç per a triar l’opció que més s’ajusti a les teves necessitats. Estàs a només un pas de fer realitat aquesta aventura en el Empordà! www.costagirona.com

No oblidis seguir-nos en la nostra pàgina de Facebook i obtenir informació actualitzada sobre les pròximes notícies i concursos. Sortegem estades gratuïtes en apartaments de Costa Girona en el nostre Facebook!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*