Carnestoltes de Roses 2019!

Carnaval Roses—Costa Girona

T’agrada el carnestoltes? Ets dels quals espera impacient la seva arribada durant tot l’any? Comencem a escalfar motors que el carnestoltes ja està aquí… Si vols viure aquests dies d’una manera única, visita el carnestoltes de Roses 2019!

3,2,1…. Comença el Carnestoltes de Roses!

carnaval roses

Aquest any 2019 la celebració del carnestoltes és de l’1 al 4 de març. Encara que la festa comença un dia abans. Serà dijous que ve, dia 28 a les 22.00 h a la Plaça Catalunya, lloc on es dóna l’inici de la balada amb el rei del carnestoltes. Posteriorment, s’anirà a la plaça Frederic Rahola, lloc en el qual es farà ball de mitja nit.

Dies previs a la celebració del carnestoltes, des de fa ja dos anys consecutius, es realitzarà el vídeo que dóna motiu al carnestoltes 2019. Des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Roses s’ha fet una crida perquè el dissabte dia 9 de febrer els joves participin un videoclip. La iniciativa s’ha realitzat per a posar en marxa la campanya “Per carnestoltes no tot es val”. Campaña promoguda per l’Ajuntament per a conscienciar als més joves dels perills que comporta el consum de drogues i alcohol. Així, tot aquell que vulgui participar haurà de ser puntual a les 10 del matí en el Centre d’Activitats de Roses (CAR) anar disfressat i tenir moltes ganes de passar-ho bé.

Les passades de les carrosses comencen el divendres 1 de març a les 21.00 hores. En l’Avinguda de Rhode. Seguida de la del dissabte 2 de març a les 16.00 hores en la qual desfilen els més petits, després ball i discomóvil infantil. El diumenge, per als quals van acabar tard el dissabte, la passada és a les 12.00 i aquesta mateixa tarda sobre les 19.15 hores es proclamarà al rei i a la reina del pròxim carnestoltes 2020 i així mateix es donarà el premi als guanyadors del concurs de tot el conjunt de les collas de carnestoltes.
Finalment, el diumenge el 4 de març a les 13.00 hores es farà una paella popular. Pot menjar i participar en ella tot aquell que hagi comprat el tiquet. Finalment es farà l’enterrament de la sardina a les 18.30 hores com a símbol de la fi del carnestoltes.

És una festa molt esperada a Roses. Les colles s’organitzen amb molts mesos d’antelació per a decidir de què s’anirà disfressat i com serà la coreografia. Cada colla té la seva pròpia carrossa. En elles els grups porten menjar i beguda. I, mentre desfilen per l’avinguda de Rhode, carrer principal de Roses, al costat del mar es realitza la coreografia en forma de ball que s’ha preparat per a l’ocasió.

Allotjament a la Costa Brava

disfressa

Cada any són més els visitants que arriben a Roses per a contemplar la festa des de l’altre costat, el de l’espectador.

Troba el teu apartament per a aquests dies de carnestoltes a Roses entrant en la nostra pàgina web: www.costagirona.com . Pots consultar disponibilitat d’apartaments i fins i tot pots realitzar la teva reserva online. Si tens qualsevol dubte estarem encantats d’assessorar-te, escriu-nos un correu electrònic o bé crida a la nostra agència a Roses +34 972 25 41 45 i t’atendrem personalment.

I per a gaudir d’unes bones vacances i conèixer la cultura de la Costa Brava, recorda que en Costa Girona trobaràs un ampli rang de preus i allotjaments a partir de 24€ la nit. Des d’apartaments molt assequibles per a una escapada low cost a cases amb piscina i jardí amb vista increïbles.
Fes click en el següent enllaç per a triar l’opció que més s’ajusti a les teves necessitats. Estàs a només un pas de fer realitat aquesta aventura en el Empordà! www.costagirona.com
No oblidis seguir-nos en la nostra pàgina de Facebook i obtenir informació actualitzada sobre les pròximes notícies i concursos. Per a qualsevol consulta no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*