Els millors restaurants de la Costa Brava

Costa Brava

Sabem que un dels millors plaers és gaudir d’un bon àpat a primera línia de mar o en algun poblet de costa. Per això, avui hem volgut dedicar aquest espai a recomanar alguns dels millors restaurants de la Costa Brava.

Grans restaurants a la Costa Brava

Els Restaurants de la Costa Brava, estan embolicats entre la gastronomia mediterrània i les vinyes de l’Empordà que, com a referent i atractiu més destacat, va ser durant anys el Bulli de Ferran Adrià.

Actualment, hi ha fins a 14 Restaurants amb estrelles Michelin a la Costa Brava. Encara que, quants som capaços de pagar tal fortuna per un dinar? Es paga realment, en aquests restaurants, el que es menja? O paguem més per la seva posada a punt que per la qualitat del producte?

Diferents restaurants a la Costa Brava que no requereixen Estrella

Avui us presentarem diferents restaurants de la Costa Brava on l’important no són les estrelles, sinó la qualitat del producte.

Restaurant Compartir – Cadaqués

Un dels restaurants de moda de nord de la Costa Brava, és sens dubte, el Compartir de Cadaqués. Tal com el seu nom indica, els plats estan fets per compartir. Peix i marisc fresc, cuina creativa i moltes ganes de treballar és el que envaeix aquest restaurant.

Tot i que el major reclam són els xefs que hi ha darrere dels fogons, Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch van ser deixebles de Ferran Adrià.

Restaurant Die Insel – Roses

Tot un clàssic. Des de 1972 el Restaurant Die Insel de Roses té les portes obertes, i aquesta trajectòria no ha estat per casualitat.

Clàssic però innovador, rústic però modern, el Die Insel any rere any no deixa de sorprendre al seu fidel client de la Costa Brava amb innovadors plats i sabors tradicionals.

Restaurant Die Insel de Roses

Restaurant Turandot – Begur

I per tancar, parlem d’un petit descobriment que vam fer a Begur, el Restaurant Turandot. Un lloc càlid, agradable i amb molta energia que ens va sorprendre amb una cuina tradicional però molt ben feta. Productes locals, frescos i cuinats a la perfecció.

La frescor i la qualitat en la seva cuina us acolliran només entrar al Turandot.

restaurant Turandot

Aquests són només alguns dels millors restaurants de la Costa Brava, però per a gaudir d’unes bones vacances, recorda que a Costa Girona trobaràs un ampli rang de preus i allotjaments a partir de 24 € la nit. Des d’apartaments molt assequibles per a una escapada low cost a cases amb piscina i jardí amb vistes increïbles.

Fes click en el següent enllaç per escollir l’opció que més s’ajusti a les teves necessitats. Estàs a només un pas de fer realitat aquesta aventura a l’Empordà! www.costagirona.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*