Festivals de música a la Costa Brava

Festivales Musica En La Costa Brava

Joan Manel Serrat, Carla Bruni, Damien Rice, Luis Miguel, Sting & Shaggy, Gloria Gaynor, Sílvia Pérez Cruz, Santana, Kool & The Gang, Estopa, Txarango o Ricky Martin són algunes de les estrelles que han brillat en les últimes edicions de els millors festivals de música a la Costa Brava.

Festival Sons del Món

El Festival Sons del Món es realitza cada any a Roses i Castelló d’Empúries. Gràcies al seu èxit, ha anat evolucionant, creixent i millorant en cada edició. Va començar maridant la música amb el vi de la zona. Ara també realitzen concerts en els diferents cellers de la zona amb l’especial característica de ser concerts íntims.

Sons del Món fa que sigui tota una experiència poder viure en diferents indrets de la Costa Brava la millor música del moment.

Festival Castell de Perelada

El Festival Castell de Perelada està orientat a tots aquells als quals els apassiona la dansa, la música clàssica o els musicals. L’auditori, situat dins dels jardins de Parc Castell de Peralada, és un espai idoni i únic per a realitzar concerts, especialment en les nits d’estiu.

Festival Cap Roig

El Festival de Cap Roig reuneix els millors artistes del món de la música en un impressionant paratge natural de 17 hectàrees de superfície i en el qual s’instal·la un escenari a l’aire lliure amb capacitat per a 2.118 espectadors. El Festival té lloc a Calella de Palafrugell, concretament en un dels jardins botànics més importants de la Mediterrània, que porta el mateix nom que el festival. Entre els diferents espais que conformen el parc, es poden trobar les espècies vegetals més característiques de la zona, que es barregen amb arbres i plantes procedents dels cinc continents. Tot això, s’integra, a la vora de la mar, amb el bellíssim paisatge natural de la Costa Brava.

Allotjament en la Costa Brava

Reserva el teu apartament per gaudir dels millors festivals de música a la Costa Brava!

A Costa Girona trobaràs un ampli rang de preus i allotjaments a partir de 24€ la nit. Des d’apartaments molt assequibles per a una escapada low cost fins a cases amb piscina i jardí amb vistes increïbles.

Fes click al següent enllaç per a escollir l’opció que més s’ajusti a les teves necessitats. Estàs a tan sols un pas de fer realitat aquesta aventura a l’Empordà!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*