Què fer a la Costa Brava: Activitats aquàtiques

Costa Brava

Les vacances d’estiu són ideals per a desconnectar de la rutina i alleujar tensions acumulades. Aprofitar l’entorn durant les teves vacances és una bona opció per a conèixer la Costa Brava des d’un altre punt de vista. Per això, volíem proposar-vos què fer a la Costa Brava i hem preparat un petit recopilatori de les millors activitats aquàtiques.

  1. Les millors platges de la Costa Brava

La principal activitat aquàtica que proposem en la Costa Brava és anar a la platja i fer natació. És una bona manera de descobrir les millors platges de la Costa Brava. Segur que t’enamoraran.

Nedar és un esport que ajuda a mantenir l’estat físic i a més ens aporta nutrients d’aigua de mar i vitamines del sol. Les primeres hores del dia són molt bones per a sortir a nedar. El mar està en calma i les platges buides.

  1. Excursions per la Costa Brava

Si viatges amb nens, sortir a navegar amb Els Blaus de Roses és sinònim de diversió assegurada. Gaudeix de la visió submarina per a conèixer el fons marí i tria alguna de les excursions que ofereixen diàriament.

Una altra opció és realitzar una ruta fins a Cadaqués amb una durada aproximada de 3 hores i amb parada d’hora i mitja per a visitar aquest poble pesquer amb tant encant i que és conegut en el món sencer.

Finalment, volem recomanar-vos una excursió a Cap Norfeu amb bany. La durada és de dues hores i mitja, amb sortida des del port pesquer de Roses i amb una primera parada en les cales de Canyelles Petites i Almadrava. La següent parada ja és al Parc Natural de Cap de Creus, que comença en Punta Falconera i arriba fins a Cap de Creus. L’excursió segueix, vorejant totes les petites i verges platges, fins a arribar a Cala Pelosa. Les parades de bany són molt divertides i relaxants, ja que permeten accedir a l’aigua turquesa tirant-se per un dels tobogans laterals.

  1. Visitar les Illes Medas

Visitar les Illes Medas és un plaer que Els Blaus de Roses ofereix en una de les seves excursions marítimes. La travessia comença creuant tota la Badia de Roses. Passaràs pel massís del Montgrí, una famosa figura que dibuixa la silueta d’un bisbe dormit a la muntanya. També es realitza parada a l’Estartit i s’ofereix la possibilitat d’anar al mercat ambulant setmanal. Finalment, arribaràs a les Illes Medas, espai natural en el qual cohabiten moltíssimes espècies de fauna marina del Mediterrani.

  1. Esports d’aventura nàutica

En la Costa Brava també trobaràs un altre tipus d’activitats aquàtiques. Per a viure una experiència única hi ha esports d’aventura nàutica per a tu.

Vols riure’t? El flotador de Banana mai passa de moda i és una de les activitats aquàtiques més divertides de la Costa Brava per a fer en grup. Més adrenalina? Prova amb el Flyboard i intenta no sortir volant o puja en el vaixell ràpid Monster. Prepara’t, aquest vaixell té 450 cv de potència!

Veure Roses des d’una altra perspectiva també és una activitat aquàtica de la Costa Brava que volem recomanar-vos per a aquestes vacances. Vola sobre el mar de Roses i observa els seus bonics paisatges amb vista d’ocell gràcies a l’activitat de Vol nàutic.

També existeixen moltes activitats per a aquells que vulguin sentir-se com a peix en l’aigua. El Flyboard està compost per una moto d’aigua que ajuda a llançar aigua a pressió a través d’una mànega. Aquesta va directa a la plataforma perquè la persona que realitzi l’activitat pugui propulsar-se combinant salts en l’aire i busseig en el mar.

Si prefereixes descobrir la costa pel teu compte, tens l’opció de llogar un caiac i accedir als racons més verges de la zona. També recomanem llogar un paddle surf per a gaudir del mar en calma a primera hora del matí.

T’agradaria agafar un vaixell o moto d’aigua, però no tens llicència? Hi ha excursions organitzades en les quals pots conduir, encara que no tinguis carnet. Organitza la teva excursió en grup i el guia t’ensenyarà com conduir-la. A Roses també pots conduir vaixell sense tenir la llicència. Així que prepara el teu neverita i gaudeix de la teva escapada amb vaixell.

Allotjament a la Costa Brava

Descobreix quina és l’activitat aquàtica de la Costa Brava que més t’agrada i comparteix la teva experiència amb Costa Girona.

A Costa Girona trobaràs un ampli rang de preus i allotjaments a partir de 24€ la nit. Des d’apartaments molt assequibles per a una escapada low cost, a cases amb piscina i jardí amb vista increïbles.

Fes click en el següent enllaç per a triar l’opció que més s’ajusti a les teves necessitats. Estàs a només un pas de fer realitat aquesta aventura en el Empordà! www.costagirona.com

No oblidis seguir-nos en la nostra pàgina de Facebook per a obtenir informació actualitzada sobre les pròximes notícies i novetats de tots els nostres apartaments. Visita la nostra pàgina d’Instagram per a veure totes les fotografies de la Costa Brava i dels apartaments que hi ha en Costa Girona. Per a qualsevol consulta no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*