Girona Temps de Flors 2018

Blog CostaGirona Center Top 700×400

63a Girona Temps de Flors 2018 – Exposició de flors, monuments, patis i jardins

Del 12 al 20 de Maig de 2018 gaudirem d’una nova edició de Girona Temps de Flors, una iniciativa amb més de 60 anys d’història a la ciutat de Girona.

La seva primera edició, anomenada Concurso Exposición Provincial de Flores, va tenir lloc l’any 1954 i es va celebrar al Saló de Descans del Teatre Municipal de Girona. Al llarg dels anys, aquesta exposició ha anat creixent a pasos gegants fins a esdevenir el certament floral més important d’Europa. Avui, acull milers i milers de visitants que es deixen captivar per la ciutat i la seva màgia.

Aquest any s’incorporen noves propostes i nous escenaris com, per exemple, els impresionants i emblemàtics jardins de la Devesa, i l’itinerari artístic Pla V, situat en l´espai natural entre el passeig Arqueològic i el riu Galligants. També cal destacar l’obertura d’altres espais com els jardins del Campaner, al costat de la Catedral, que no s’han visitat mai abans durant les exposicions florals de Girona Temps de Flors.

Plànol general

planol temps de flors girona

Font: http://www.gironatempsdeflors.cat/cat/inici.php

Allotjament a Girona

A Costa Girona trobaràs un ampli rang de preus i allotjaments a partir de 24 € la nit: Des d’apartaments molt assequibles per a una escapada low cost a cases amb piscina i jardí amb vistes increïbles. Tot perquè puguis gaudir de l’experiència de viure Girona Temps de Flors d’una manera diferent, única i inoblidable. 

Si estàs pensant visitar Girona durant Temps de Flors, no ho dubtis més i reserva quan abans el teu apartament a través de Costa Girona. 

Premeu el següent enllaç per escollir l’opció que més s’ajusti a les vostres necessitats. Estàs a només un pas de fer realitat aquesta aventura! www.costagirona.com

No oblidis seguir-nos a la nostra pàgina de Facebook i obtenir informació actualitzada sobre les properes notícies i concursos. Per a qualsevol consulta no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*