Allotjament a la Costa Brava

El teu allotjament perfecte a la Costa Brava

Gaudeix de les teves vacances en la Costa Brava i gaudeix d’un perfecte
allotjament al costat dels teus familiars i amics!

La Costa Brava és un lloc perfecte en el qual gaudir d’aquestes vacances d’estiu. Planejant una escapada però sense saber on allotjar-te? Agi Rescator Resort és el teu allotjament perfecte de la costa Brava en el qual compartir al costat dels teus familiars i amics unes merescudes vacances.

Agi Rescator Resort és un complex de 8 blocs d’apartaments amb jardí comú en la zona de Mas Oliva de Roses. A tan sols 2 km de la platja principal de Roses i envoltada de naturalesa. Els apartaments tenen capacitat per a 4 i 6 persones i tots ells estan totalment equipats per a sentir-te com a casa. A més de tenir terrassa privada, cuina, habitació, bany i unes boniques vistes.

Sense dubtar-ho el teu allotjament perfecte en la Costa Brava. En el bloc principal es troba la recepció, sala de jocs i bugaderia. A la sala de joc trobaràs taula de ping-pong i billar per a reptar als teus amics, taules i sofàs per a connectar-te al Wifi de recepció o llibres per a gaudir d’una lectura d’estiu. Utilitza la sala de bugaderia sempre que vulguis demanant fitxes en recepció.

Les instal·lacions del Resort són una part fonamental del benestar i de l’entrenament dels nostres clients durant les seves vacances en la Costa Brava considerant-ho el teu allotjament perfecte en la Costa Brava. Fer esport no sols és bo per a cos sinó també per a l’ànima. Gaudeix de l’esport que més t’agrada en Agi Rescator Sports. Reserva la teva pista de tennis i pàdel mentre els més nens es diverteixen en l’àrea de joc infantil. Amb dues piscines segons l’edat podràs donar-te un capuzón i oblidar aquesta calor. En el complex hi ha vestuari i vestuari. Gaudeix d’un plat combinat en el bar del Rescator mentre passes un dia tranquil en la piscina.

Es tu alojamiento perfecto de la Costa Brava no solo por sus instalaciones sino también por su excelente ubicación. Agi Rescator Resort está a tan solo 2 km de la playa principal de Roses y a 2 minutos a píe de increíbles rutas para hacer trekking, senderismo y BTT.

Si buscas otro tipo de alojamiento en la Costa Brava entra en www.costagirona.com e introduce los días que quieres reservas. A continuación te aparecerá todo el listado de los apartamentos y casas de alquiler disponibles para tu estancia en Roses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*